Υλικά:
- 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
- αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ξεπαγώνουμε την πέρκα.
- Την κόβουμε με το μαχαίρι σε μικρά κυβάκια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και διαλύουμε την μαγιά καλά .
- Προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι προσθέτουμε και αλεύρι ,τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
- Προσθέτουμε και τα κομματάκια της πέρκας και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές καλά .
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου