Υλικά:
- 2 πανσέτες
- Μισή πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
- 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
- Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα
Εκτέλεση:
- Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
- Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε.
- Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου