Υλικά:
- 1 ψαρονέφρι χοιρινό, χοντροκομμένο σε φιλέτα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 6-8 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, μόνο το λευκό
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Θυμάρι, 1 κουταλιά γλυκού
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
- 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι, πλήρες
- 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Βάλτε στη φωτιά ένα βαρύ και ποιοτικό τηγάνι
- Αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά φιλετάκια -Ροδίστε τα καλά, σε ελαιόλαδο
- Βγάλτε τα, ρίξτε στο τηγάνι το πράσο ψιλοκομμένο, τα μανιτάρια και το σκόρδο
- Ροδίστε τα καλά για 4-5 λεπτά να βγάλουν υπέροχα αρώματα, ρίξτε και το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
- Ρίξτε το αλεύρι στο τηγάνι, ανακατέψτε για 3-4 λεπτά και ρίξτε την κρέμα γάλακτος
- Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά -Ρίξτε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά
- Προσθέστε τα χοιρινά φιλετάκια, δοκιμάστε αν χρειάζεται αλάτι, ρίξτε πιπέρι και σερβίρετε αμέσως
Καλή σας όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου