Υλικά:
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού φέτα
- 250 γρ. αγελαδινό γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελλάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ
- λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
- Τις ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν (περίπου 25-30 λεπτά).
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου