Υλικά:
- 4 πατάτες μέτριες, λίγο μακρόστενες, βιολογικής καλλιέργειας
- 4 φέτες μπέικον
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια
- 1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- Αλατοπίπερο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- Λίγο λάδι
Εκτέλεση:
- Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό για 15΄.
- Θέλετε να «κρατούν» στο πιρούνι.
- Τις αδειάζετε σαν βάρκα και τις τοποθετείτε σε φωλιές από αλουμινόχαρτο.
- Τη σάρκα την πολτοποιείτε με το μπέικον, προσθέτετε το λάδι και τα μπαχάρια.
- Ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά, αλλά κρατάτε λίγο, ελάχιστο, τυρί για από πάνω.
- Γεμίζετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με το τυρί.
- Ψήνετε σε μέτριο προς δυνατό φούρνο για περίπου 20΄.
- Λίγο σκόρδο στο μείγμα εντείνει τη γεύση.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου