- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 8 αυγά
- 1 φλιτζ. γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ανακατεύοντας τακτικά.
- Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το γάλα και αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα αυγών.
- Ανάβουμε το γκριλ.
- Ψήνουμε την ομελέτα μέχρι να σταθεροποιηθεί για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε το τηγάνι κάτω από το γκριλ για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά.
- Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και πράσινη σαλάτα.
Καλή σας όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου