Απλή, λιτή και απέριττη!
Σούπερ γευστική σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς φύλλο...
Ιδανική λύση εάν σας έχει περισσέψει κιμάς από σάλτσα για μακαρόνια...
Υλικά (για 10-12 μερίδες):
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κούπες αλεύρι απ
- 2 αυγά
- 1 κούπα γάλα φρέσκο
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο + λίγο λάδι για το τσιγάρισμα (έαν ο κιμάς είναι ήδη μαγειρεμένος με σάλτσα ντομάτα πχ περίσευμα από μακαρόνια με κιμά δεν συμπληρώνω μπαχαρικά ΌΥΤΕ λάδι)
- 250 γρ φέτα για πίτα
- Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζω τον κιμά με λίγο λάδι να ροδίσει. Προσθέτω λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζω τον μαγειρεμένο κιμά προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά μου.
- Μεταφέρω το μείγμα μου σε ένα ταψάκι ή πυρέξ
- Ψήνω στους 180 για 40' - 45' περίπου μέχρι να ροδίσει
Καλή σας όρεξη....ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου