Μία πολύ ωραία συνταγή για το Κυριακάτικο τραπέζι...
Υλικά:
- 500 γρ. κιμάς από στήθος κοτόπουλο
- 1 πακέτο γαλέτα
- 2 κουτ. σούπας κουάκερ
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 4 φύλλα δυόσμου
- μαϊντανός
- 2 αυγά
- Αλάτι, πιπέρι, κάρυ
- Ελαιόλαδο
Για τη σως γιαουρτιού:
- 2 κεσέδες στραγγιστό γιαούρτι
- άνηθος
- χυμός από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση:
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά και από τη γαλέτα χρησιμοποιείστε 1 φλιτζάνι.
- Επίσης στο μίγμα βάζετε μόνο το ένα αυγό, το άλλο είναι για το πανάρισμα.
- Αφού πλάσετε τα κεφτεδάκια, τα βουτάτε στο αυγό και μετά τα περνάτε από τη γαλέτα.
- Τα απλώνετε σε ένα ταψάκι και τα ψήνετε για 1/2 ώρα περίπου.
- Η συνοδευτική σως φτιάχνεται πολύ εύκολα ανακατεύοντας όλα τα υλικά.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου