Υλικά:
- 2 τσιπούρες
- αλάτι (όσο θέλετε)
- ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
- 2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
- λαδόκολα
- 1 φλ. τσαγίου (περίπου 200ml) λαδολέμονο
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.
- Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.
- Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου