Υλικά (υλικά για 2 μερίδες):
- 2 κ.σ. (30 ml) χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. (15 ml) ελαιόλαδο
- 1/4 κ.γ. (1 ml) αλάτι
- 1/2 κ.γ. (2 ml) μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 1/2 κ.γ. (2 ml) ρίγανη, αποξηραμένη
- 1 κονσέρβα (565 γραμμάρια) φασόλια cannellini, πλυμένα
- 1 κονσέρβα (170 ml) τόνο, στραγγισμένο
- 2 κ.σ. (30 ml) φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 καρδιά μαρουλιού, ψιλοκομμένη (περίπου 3 φλιτζάνια (750 ml)
Εκτέλεση:
- Αναμίξτε τα πρώτα 5 υλικά
- Προσθέστε τα φασόλια και τον τόνο και ανακατέψτε ελαφρά.
- Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε πάνω σε φρέσκο μαρούλι.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου